Petteri Sivel

Olen korkean ammattitaidon omaava, haasteita pelkäämätön ravintola-alan ammattilainen. Mottoni on, että parhaat kokemukset asiakkaalle syntyvät aina tiimityön ja vahvan ammattitaidon tuloksena. Olen toiminut keittiömestarina lähes 20 vuotta ja työkokemukseni on useista eri edustustehtävistä mm. valtionneuvoston linnassa, eri ministeriössä, eduskunnassa ja yksityisissä suurten ja pienempien yritysten keittiöissä.

Tehtävissä olen vastannut aina korkeatasoisesta tarjoilusta ja palvelusta.

Ruoka, juoma ja asiakaspalvelu on minulle elämäntapa! Teen sitä täydellä sydämellä ja laadukkaalla ammattitaidolla.

Klassinen ruoka ja aidot maut ovat lähinnä sydäntäni, mutta olen myös innovatiivinen uusien makujen tutustuja.

Minut on hyväksytty Chaîne des Rôtisseurs kansainvälisen gastronomi järjästön ammatti jäseneksi vuonna 2021 ja saanut siellä arvon Chef Rôtisseur.

Vuonna 2000 valmistuin  ravintolakokiksi Imatran hotelli- ja ravintola-oppilaitoksesta. Ensimmäinen työpaikkani oli ehkä Etelä-karjalan maineikkaimmassa ravintolassa, jonka ravintoloitsijana silloin toimivat Buttenhoffin pariskunta.

Lars ja Birgitta olivat vaateliaita ja tarkkoja työnantajia, mutta kultaakin kalliimpia oppeja kerkesin heiltä seitsemän vuoden aikana saamaan. Lars Buttenhoff perusti Etelä-Karjalaan Munskänkarna-viiniseuran joka toimii siellä edelleen. Niinpä ruoan ja viinin tai muun ruokajuoman yhdistelmää hiottiin useasti keittiössä hyvinkin pienin nyanssein. Tutuksi tulivat maun eri osa-alueet suussa ja mitkä maut toimivat makuparina ja täydensivät toisiaan.

Myöhemmin siirryttyäni Helsinkiin ja aloitin työni silloisessa Royal ravintoloissa, ravintola Sipulissa ja Crowne Plazassa entisessä Hesperiassa, josta siirryin aikaisemmin mainitsemaani valtion edustus keittiöihin.

Nykyisin oman toiminimeni kautta yrittäjänä uskon vahvasti, että vaativa taustani auttaa myös sinua saamaan oikeanlaista palvelua kotiisi tai jäljestämiisi yritystapahtumiin.

Omaan kauniin kädenjäljen ja varman ammattitaitoisen palvelu asenteen, joten kun tarvitset ammatti osaajan paikalle ota yhteys minuun.

- chef Sivel