Syksy on riistan, marjojen ja metsän sienten kulta aikaa

12.10.2024

Sateet saapuvat, ilmat kylmenevät ja illat hämärtyvät. Syksy lähenee loppuaan ja on talven aika. Minulla on pitkästä aikaa lauantai vapaa ja suuntasin lähimetsään kerämään viimeiset suppilovahverot talvelle talteen.

 Intohimoni on tehdä ruokaa lähellä olevista raaka-aineista ja suunnitella menut niistä aineksista jota löydän tai saan  läheltä. Työni vaatii hieman viitseliäisyyttä, rohkeutta ja ammattitaitoa jotta voin taata laadukkaan makuelämyksen asiakkailleni. Koen sen kuitenkin etuoikeutena ja osana omaa tapaani palvella.

 Lähiruoka on arvokas etuoikeus pohjolan metsistä ja sen voi maistaa lautasella. Puhtaat tuoreet maut ja selkeästi tehty ruoka on vahvuuksiani valmistaa ruokaa.