Leipäjuuri nimeltään Viljo seuraa isäntäänsä jokaiseen ruokapöytään

02.09.2024

Tämä on Viljon tarina: Viljo on luonteeltaan haastava, omatahtoinen ja voimakas. Sitä voi ihastella, sen rapeutta voi kuunnella ja sen happamuuden voi maistaa. Viljo syntyi Viljon päivänä 27.1. Samanaikaesti toiminimeni @chefsivel kanssa. Sen matka alkoi täpinöissään omistajan ihastellessa sen huikean voimakasta ja kuplivaa tahtoaan ulos kannellisesta lasipurkista. Viljo on parhaimmillaan juuri leivottuna, 200 asteisessa uunissa paistettuna n.tunnin levänneenä ja päällä reilu hipaisu suolaista kirnuvoita. Juuri siksi minä olen ylpeä Viljosta ja juuri siksi viljo on poikkeuksetta tarjolla Chef Sivelin matkassa jokaisessa ruokapöydässä. Ylpeä Viljon isäntä Chef Sivel