kokki kotiin 

Ideologini tehdä ruokaa on käyttää laadukkaita tuoreita raaka-aineita ja valmistaa ne käsityönä ilman lisäaineita. Toimin vastuullisesti, vahvasti sesongin ehdoilla. Suosin kotimaisia tuottajia ja ammattilaisia raaka-ainevalinnoissa. Menuillani näkyy vahvasti myös Suomen luonto, jonka villeimpiäkin makuja olen halunnut tuoda uudella ja herkullisella tavalla esille.​

Olen erikoistunut Kokki kotiin -illallisten järjestämiseen pienille ja keskisuurille ryhmille pääkaupunkiseudulla. Haluan tehdä illallisen tilaamisen mahdollisimman vaivattomaksi, niinpä olen laatinut täyden palvelun illalliskonseptin - hoidan paikan päällä ruoanlaiton sekä ihan kaiken tarpeellisen ruokailua varten. Tiskitkin lähtevät mukaani!

Räätälöin aina asiakaskohtaisesti tasokkaan menu kokonaisuuden sisältäen amuse-bouchen- pienen keittiön tervehdyksen, talon leivän ja juoma suosituksen.